20.1.2012

Taloesittely: Peterson & Rowley

Photobucket
(88 kuvaa)
 
Nyt on sitten aika esitellä teille kauppiaiden talot. Nämä ovat ihan itse rakentamiani, joka kyllä näkyy tönkössä muodossa ;) ! Kuvat on nyt otettu uudella tietokoneellani ja en saanut Vupiin loistavista neuvoista huolimatta Gadwinia toimimaan pelissä muuten kuin ikkuna-tilassa. En tiedä näkyykö kuvissa, mutta ikkuna-tilassa kaikki pelissä näyttää hieman kutistetulta... Laatu on kuitenkin parempi, kuin pelin oman kameran ja olen alkanut itse jo tottua ikkuna-tilaan... No mutta annetaan Tildalle ja sitten Darrenille puheenvuorot...

Photobucket
Photobucket
"Mukava kun pääsitte tulemaan. Äiti ei jaksanut tulla, joten minä toimin esittelijänänne. Minusta on niin ihanaa saada vieraita! Meillä, kun ei koskaan käy ketään, kuin puodin puolella."
Photobucket
"Ajattelin, että tehtäisiin jotain poikkeavaa, minä kun en koskaan oikein välitä tehdä mitään normaalia, ainakaan jos äitiä uskoo, niin kierrettäisiinkin ensin piha. Käykö?"
Photobucket
Photobucket
Photobucket
"Eli nyt ollaan kaupan puoleisessa päädyssä. Täällä sijaitsevat yhdet äidin aarteista eli sitruunapuut. Äiti sanoi, että ne oli todella vaikea saada, joten niitä pitää kohdella hyvin. Tuossa on myös isän suosima lampi. Tai no pakkohan isän on sitä suosia, kun jostain meidän on ruokaa ja kalaa myyntiin saatava. Ihme muuten, ettei Matilda oli paikalla. Hän on kovin viehtynyt tuohon sorsaperheeseen. Sitä kiinnostaa muutenkin kaikki tuommoinen!"
* * * *
Photobucket
"Pitääkin sanoa äidille, että omenat ovat kypsyneet. Niin tässä keskellä takapihalla, juuri ennen kasvimaata ovat omenapuut ja tuolla kauempana näkyvät appelsiinipuut.  Kasvimaasta saimmekin juuri palkinnon, jonka näemme kohta.Mitähän isä tekee tuolla kuusen juurella?"
Photobucket
 "Hmm.. Jostain syystä isä levitteli tuonne nurkkaan tomaatteja, mutta tiedä sitten tuosta! Välillä se on niin omissa ajatuksissaan... Niin tässä on sitten tämä talon toinen pääty ja tämä uusi kaivo, jonka saimme palkinnoksi hienosta työstä kasvimaan parissa Pinewoodin luostarilta. Tuossa on nuo torille menevät tuotteet, jotka isä aina lastaa aamuksi. Niistä saa ihan hyvät rahat."
Photobucket
"Siinä oli piha. Mennään sitten sisälle."
Photobucket
Photobucket
"En oikeastaan osaa sanoa, mikä tämä huone on. Äiti osaisi. Isä hoitaa täällä liikeneuvotteluitaan. Siitä nuo tilikirjat tuolla taustalla. On siellä muutama kirjakin, jotka ovat sukumme perintökalleuksia. Äidin aarre on tuo maalaus, joka kuulemma edustaa Pinewoodin viimeistä oikeaa kuningatarta Kuningatar Amelié Strongbow. Ups, en olisi saanut sanoa sitä! Lupaa, ettet kerro eteenpäin! Ei tiedä mitä tuollaisista puheista vielä tapahtuisi."
* * * *
Photobucket
"Jatketaan sitten, ennen kuin möläyttelen lisää asioita."
Photobucket
Photobucket
"Täältä löytyy isän liiketilat. Joo joo, ollaan nopeita, eikä häiritä asiakkaita."
Pitkään olen etsinyt kassakonetta korvaavaa laatikkoa, mutta en ole löytänyt kuin yhteisötonteilla toimivia. Nyt lopulta löysin sellaisen, joka toimii asuintontilla, joten seuraavassa kauppiaiden osassa kone on muuttunut puurasiaksi! Jihuu!!!
Photobucket
"Olipa isä ärhäkällä tuulella. Liittyisikö niihin tomaatteihin pihalla? No jatketaan me sitten tästä kirjahyllyn vierestä olevasta oviaukosta."
Photobucket
Photobucket
"Tämä on meidän ruokasali. Tai jos sitä voi saliksi sanoa, ehkä pikemminkin ruokailuhuone. Pöydän päähän ei ole ollut vielä varaa hankkia parempaa tuolia. Mokomalla jakkaralla täytyy istua. Isä kylläkin istuu siinä, vaikka äiti varmaan muuten valtaisi pöydän pään, jos olisi pehmeämpi paikka."
Photobucket
"Niin mutta jatketaan keittiöön. Niin tuossa nurkassa on tuollainen tarjoilupöytä, jos se ei aikaisemmin silmiisi pistänyt."
* * * *
Photobucket
Photobucket
Photobucket
"Meidän pieni keittiömme. Äidillä on näköjään vähän tavarat levällään. Se kun leipoi aina aamulla leipää kauppaa varten. Jos käy, niin laitan tämän itselleni pikaisesti uuniin. Alkaa olla jo hieman nälkä!"
Photobucket
"Noin, se saa jäädä sinne hetkeksi paistumaan. Jatketaan sitten tästä ruokailuhuoneen viereisestä ovesta."
Photobucket
Photobucket
"Piano on isän uusin ostos meille. Isä sai sen halvalla, kun jonkun aatelisen täytyi pelivelkoja varten myydä tavaroitaan. Onhan se hieman kunnostusta vailla, mutta minä pidän siitä! Se muistuttaa minusta vähän palikoita. Niin ja jos et kerro äidille, niin kyllä minä jo tutkin pikaisesti tuolta sisältä, että miten tämä toimii!"
* * * *
Photobucket
"Tiedetään ei soittotaitoni ole kovin hääppöinen, mutta ei se nyt noin huono ole, että kädet pitää korville viedä."
Photobucket
Photobucket
"Yläkerran aula. Tuossa on isän ja Matiaksen työpöytä. Oikeastaan Matias sillä vain tekee läksyjä, joita saa lukkarinkoulusta ja äiti valvoo tässä sohvalla."
Photobucket
 "En millään jaksaisi. Minua väsyttäisi ja nälättäisi kovasti. No katsotaan sitten loppuun. Eihän näitä huoneita enää montaa ole."
Photobucket
Photobucket
Photobucket
"Toilet tilat. Äiti on itse nyplännyt nuo pitsiverhot. Matildakin on todella hyvä nypläämään. Minulle tuo taito ei ole kyllä periytynyt."
Photobucket
 "Sitten Matiaksen huone."
* * * *
Photobucket
Photobucket
 "Minä sitten rakastan näitä Matiaksen palikoita. Äiti ajaa minut aina pois jos vain näkee. Eipä Matiaskaan enää paljoa ehdi näillä leikkimään, kun äiti katsoo, että poika opettelee kaupassa vaadittuja taitoja piironkinsa päällä olevilla tavaroilla."

Tästä vuodatus kadotti kuva, jossa Tilda oli aulassa matkalla omaan huoneeseensa...

"Sitten käydään vielä katsomassa minun huoneeni. Ei, älä mene sinne! Äiti on siellä, eikä tämä halunnut seuraa."
Photobucket
Photobucket
"Ettäs kehtaat tulla koputtamatta. Tilda saa kyllä kuulla tästä vielä. Kai tyttö on muuten käyttäytynyt hyvin? No hyvä. Etköhän jo nähnyt tarpeeksi?"
Tulipa katto rumasti mukaan näissä kuvissa.... :/
Photobucket
"Minua alkoi ihan paleltaa. Kuinka sinä uskalsit? "
Photobucket
Photobucket
 "Tämä on minun ja Matildan huone. Isä sai nämä kankaat seinille samoista myyjäisistä kuin sen pianon. Siinä saa olla aika velkainen, kun myydään jopa kankaat seiniltä!"
Photobucket
"Nyt sinun on sitten aika lähteä meiltä. Minua kyllä vähän harmittaa, mutta jos näin oikein niin sinua odotetaan jo Rowleyn pihalla. Toivottavasti nähdään vielä!"
* * * *

Photobucket
Sitten vielä pohjapiirustuksia. Alakerta+kauppa
Photobucket
Yläkerta

Photobucket
Photobucket
"Heips! Minä olenkin teitä jo odotellut. Oliko teillä mukavaa Petersoneilla? No mutta eiköhän kierretä meidän talo ympäri."
Photobucket
"Ajattelin, että aloitettaisiin kaupan puolelta."
Photobucket
Photobucket
"Eikös olekin hieno? Ja ajattele, joku päivä se on minun! Joo joo isä, muistan sanoa. Jos haluat ostaa jotain, niin isä palvelee kyllä oikein mielellään."
Photobucket
"Olen kovin pahoillani! Minä kyllä sanoin isälle, ettei teillä varmaan ole riikintaalereita mukana! Jatketaan sitten matkaa asuintilojen puolelle."
* * * *
Photobucket
Photobucket
Photobucket
"Meillä on vähän pienempi talo kuin Petersoneilla. Petersonit ovat meitä varakkaampia. Heidän talonsa ei tuhoutunut kokonaan talonpoikaiskapinan aikana, kun taas meidän.. Voih... Isä on aina niin surullinen, kun hän puhuu siitä."
Photobucket
"Mennään sitten keittiöön. Tuossa vieressä on äidin perintö. Äiti on todella tarkka perintöastioistaan. Ne ovat ainoa muisto hänen kotoaan."
Photobucket
Photobucket
"Äidillä on jäänyt tuohon fläkki. Äiti yleensä pitää kaikki todella tarkasti paikoillaan, kuten varmaan huomaat. Harvoin täältä löytää mitään vääristä paikoista tai likaa. Äiti aina sanoo, että ensivaikutelma on tärkeä ja se luodaan esimerkiksi siistillä kodilla."
Photobucket
"Jatketaan sitten yläkertaan."
* * * *
Photobucket
Photobucket
"Tämä aula on nyt aika paljon tyhjempi, kun isä sai valmiiksi minun ja Dorritin huoneen. Huoneemme on rakennettu vanhalle kuistille. Niin eihän isä sitä ilman äitiä olisi saanut varmaan vieläkään valmiiksi! Täällä isä sitoo myös kukkasensa, kun meillä ei ole varaa rakentaa hänelle työhuonetta."
Photobucket
"Mennään nyt tästä portaiden vierestä katsomaan sitä minun ja Dorritin huonetta."
Photobucket
Photobucket
"Äst. Minä unohdin tuon laivan tuohon lattialle. Minä haluaisin niin päästä merille! Ajattele miten upeaa olisi seilata isolla valtameri aluksella ja haistaa meren suolainen tuoksu, joka aamu kun kapuaisi kannelle? Tiedän, olen sidottu tähän kauppaan. En ikinä pääse merille!"
* * * *
Photobucket
"Samalta seinältä, mutta aivan huoneen päästä päästään vanhempaan lastenkamariin."
Photobucket
Photobucket
"Daliakin on näemmä hereillä! Eikös minulla ole maailman hurmaavin pikkusisko. Niin ja se toinen, Daniela, nukkuu täällä Dalian kanssa."
Photobucket
"Danielan ja Dalian huonetta vasta päätä on äidin ja isän kamari. Niin ja tuossa on tuo meidän työpöytämme, se kun ei mahdu minnekään muualle."
Photobucket
Photobucket
"Äidin ja isän huone on minusta hieno. Olen aina pitänyt siitä kovasti. Joskus tämä on sitten minun huoneeni. Minä en muuttaisi täällä mitään! No ehkä verhot..."
* * * *
Photobucket
"Isän sidonta pöydän vierestä päästään toilettiin."
Photobucket
Photobucket
"En tiedä tiesitkö, että meillä Pinewoodissa kaikilla taitaa olla sisävessat. Nämä kehitteli kuningas Strongbow aikoinaan. Hän oli kuulemma aikamoinen keksijä. Tästä menee seinää pitkin putki ulkona olevaan kompostiin. Aika kätevä eikö? Se vain tuppaa välistä tukkeutumaan, niin että saa hieman töniä!"
Photobucket
"Sitten voisimmekin mennä ulos katsomaan. Mitä isä? Ai, isällä on sinulle jotain asiaa. Tule sitten perässä alakertaan."
Photobucket
"No niin. Lähtihän se poika lopultakin. Ajattelin, että tämä voi kiehtoa sinua, jos vain osaat pitää salaisuuden!"
Photobucket
"No niin rohkeasti vain! Tiedän tämän näyttävän hieman karulta, mutta luota minuun!"
Photobucket
Photobucket
Photobucket
"Olen saanut jo mukavasti täytettyä varastoja sen kamalan tapauksen jälkeen. Vielä en ole saanut välittäjääni leppymään, mutta eiköhän se siitä hetken päästä. Tuolla takana on pullottamista vaille valmista viiniä. Tässä keskellä on työpöytäni, se oikea työpöytäni, vaikka Darren varmasti esitteli sen tyhjän pöydän yläkerran aulan nurkassa."
Photobucket
"Darren varmaan odottaa jo sinua. Minä taidan puolestani mennä katsomaan Daliaa."
* * * *

Photobucket
"Vastahan minä ehdin aloittaa. No mennään sitten pihalle."
Photobucket
Photobucket
"Meidän piha on huomattavasti Petersonien valtavaa pihaa pienempi. Toisella puolella taloa, ei ole yhtään tilaa. Vaan talo ylettyy Petersonien tonttiin asti. Toisella puolella meidän pihamme taas rajautuu toriin. Tässä nurkassa on meidän kolme omenapuutamme."
Photobucket
"Katsokaa perhosparvi! Minun täytyy saada tuollainen kokoelmiini!"
Photobucket
"Äiti on näköjään kasvimaalla. Meillä myöhästyi viljelyn aloitus todella pahasti. Kevät on jo mennyt ja kesän kuumat paahteet odottavat. Täytyy vain toivoa, että saamme kaivosta ja lammesta tarpeeksi vettä, jotta meillä olisi ruokaa talven varalle!"
Photobucket
"Meidän lampi on huomattavasti pienempi kuin Petersonien lampi. Kaikki on meillä pienempää, mutta meillä onkin "parhaista parhain"-palkinto!"
Photobucket
 "Nyt sinun täytyy varmaan lähteä. Ehkä voisimme vielä joskus mennä tutustumaan tuohon viereiseen toriin, mutta ei nyt. Isä tarvitsee varmasti apua kaupalla! Toivottavasti näemme vielä!"
* * * *
Photobucket
Pohjapiirroksia vielä hahmottamisen avuksi.
Alakerta +kauppa

Photobucket
Yläkerta
Photobucket
Vintin Salahuone
* * * *
Jaahas se kauppiaden talot olivat sitten siinä. Minulta meni todella kauan tuon vintin tekemiseen niin, ettei se heti näy ulos päin talosta. No vielä kauemmin meni, kun rakensin yhteen taloon kellarin... Se tulee sitten myöhemmin ;)

Viikon päästä sitten tavataan talonpoikien merkeissä. Mietin pitkään laittaisinko maistiaskuvia, mutta päädyin olla laittamatta. Maistiasta on tarpeeksi 2.kierroksen linkin alla, jostä löytyy kaikkien kierrosten etukuvat. Niissä on vähän vinkkiä tulevaan ;)
!
 

14 kommenttia:

 1. Wau. Hienoja nuo kauppiaiden talot ja aika näppärä piilo Rowleyllä viininteko kamppeille. :)

  Ja joo on sitä tullu itsekin väkerreltyä niin vinttiä, mansardikattoa, kuin kellaria, sekä muuta yhtä paljon harmaita hiuksia aiheuttavaa juttua, että sais tarinaan sopivaa miljöötä. :)

  Mut hienolta tosiaan näyttää. :)

  VastaaPoista
 2. Ajajajai! Kuten jo omassa vieraskirjassani valittelin, saat aina hirveän latailuhimon päälle! Niin tälläkin kertaa : D Eli siis aivan ihania taloja, sopivat niin hyvin tarinan teemaan että kateeksi käy :D

  VastaaPoista
 3. Ihana idea että lapsukaiset esittelee kotejaan :D. Ja viinipanimo yläkerrassa on erittäin mielenkiintoinen ;D. Tykkään kovasti tuosta kun keittiöstä löytyy vihreää köynnöstä (kuten näkyy, harrastan sitä myös itsekin huoneesta riippumatta). Viinipulloja pitänee alkaa itsekin metsästämään! Muahahahahaha :D.

  Vinttejä saati kellareita en kyllä osaa itse rakennella :< tosin tuntuu että joka päivä hoksaan jotain uutta tästä pelistä :D.

  VastaaPoista
 4. Yavannah: Kiitos komentistasi! Sinun ansiotasi suurin osa näistä tavaroista on, sillä sinä potkit minut etsimään tavaroita :D! Niin ja tarkoitan hyvässä mielessä. Korjasin myös ainakin osan vaatteista (huomasin ulkovaatteiden unohtuneen) niin, etteivät ne nyt ihan jakaantuisi koko vuosituhannelle!

  Nuo miljöön rakentamiset tuottavat kyllä harmaita hiuksia, mutta on ne sitten hienoja, kun ne pelissä on ja blogissa näkyy ;D!


  Aui: Kiitos kommentista! Heh! Välillä itse unohdan osien lukemisen tai pelaamisen, kun innostun etsimään jotain uutta ladattavaa ja siitä sitten ajatudutaankin vielä kauemmas :D! Hyvä että tykkäsi taloista! On niiden kanssa tullut nyt aikaa vietettyäkin ;)!


  Tyllerö: Kiitos kommentistasi! Hauska että pidit esittelijöistäni. Olen käyttänyt taloesittelyissä aina jotain talossa asujaa, joka kertoo omasta kodistaan. Esittelijät aina vaihtelevat. Mikä milloinkin itseäni huvittaa ;)!

  Olen myös ihastunut tuohon vihreään köynnökseen ja sitä näkyy vielä enemmän talonpoikien taloissa :D! Se on aivan ihana lisä ja elävöittäjä!

  Voin luvata, että viinipullojen metsästys oli hauskaa ;D! Voin kyllä neuvoakin hyviä paikkoja, jos haluat!

  Yllättävän nopeasti noita oppii rakentamaan ja kuten sanoit pelistä tuntuu oppivan joka päivä jotain uutta.. (tai siis aina kun pelailee).. Vintin rakentamisessa vaikeinta oli sen piilottaminen katolla, mutta kellarin kanssa jouduin räpläämään pitkään, kun en todellakaan ollut ennen rakentanut. Kellari taisi olla luvassa luostarin kohdalla!

  VastaaPoista
 5. Pidän kovasto Petersonien takapihasta/puutarhasta. Tuollainen suloinen ja kodikas mutta kuitenkin käytännöllinen.
  Hihhih, hyvä vain Tilda, että möläyttelet. Tuleepahahn vain vielä ekstratietoa ;) Kauppatilatkin näyttivät kivolta, bongasin ruisleipää ja patonkeja (onkohan mulla nälkä? :"D ) Ja pst, tuli mieleen: onko tuo pieni kello keittiön ylänurkassa naamioitu palohälytin? Olen ainakin nähnyt koristelautasiksi naamioituja.
  Tilda oli hyvä ja huumorintajuinen esittelijä.

  Oi, Rowleyiden pikku kukka&kakkukauppa on kyllä suloinen. Johtuu ehkä tummista sävyistä. Sori Darren, taalerit pääsivät loppumaan :/ Muistelinkin että Pepersonit ovat varakkaampia kuin Rowleyt, ja se näkyi taloissakin. Jotenkin miestä tuntuu että Darren pitää enemmän Daliasta kuin Danielasta, kun tämä on "se toinen sisko". Viinivintti (viiniullakko kuulostaa oudolta) on hieno, ja iskin silmäni noihin ladattuihin shakkinappuloihin♥ Ja Darren on vieläkin söpö kun on jotenkin niin pikkuvanha ;D
  Olet oikeassa, kellarin rakentaminen on hiiskatin vaikeaa. En itse koskaan saa niistä sopivan syvyisiä :P Ja ehdin jo otsikkokuvia käydä kuikuilemassa jännitykseeni ;)
  *Pöllii palan kiivi-mansikkakakkua ja juoksee karkuun*

  VastaaPoista
 6. Jade Essence: Nauroin katketakseni viestillesi, varsinkin kun kehtasit varastaa Rowleylta tuon kiivimansikkakakun :D tai no palan siitä :D! Eiköhän Darrenin vihätys Daliaa kohtaan johdu ihan siitä, että Dalia on vielä niin pieni.. Tai enpäs tiedäkään ;) ! Itsekin ihastuin noihin shakkinappuloihin ja defaultien suurena rakastajana minun vain oli saatava ne!

  Jep se kello seinällä on palohälyytin. Minusta se on jokseenkin aika ihana ja se soikin juuri, niin kuin tuon näköisen kellon voisi olettaa soivan :D ! Tilda on pieni möläyttelijä ja minusta on ihan hauska viljellä välistä pientä extratietoa noissa kommenteissa... Täytyyhän se palkita, että joku jaksaa nuo tekstitkin lukea!

  Hauska, kun kävit kuikuilemassa otsikkokuvia. Niistä voi osittain päätellä mitä tuleman on ja kenelle sattuu kamalia ;) ! Sitä kun ei voi tietää... Kiitos kuitenkin kommentistasi, se piristi kummasti iltaa :D

  VastaaPoista
 7. No vihdoin mä pääsin lukemaan:)
  Tilda on mainio talonesittelijä, hauska tyttönen:) Petersonien talo oli muutenkin ihana:) Piha oli sievä ja kauppatilat houkuttelevannäköiset. Pidin erityisesti Matiaksen huoneesta ,mutta muutenkin talo oli oikein ihana.

  Ladatut tuovat kyllä peliin ihanaa tunnelmaa ja sä olet löytänyt kyllä oivan valikoiman niitä. Kaikki nuo tavarat ja tiskit ja taulut ja muut ajanhenkeen kuuluvat asiat♥

  Rowleyn kakut olivat houkuttelevia, njams! Harmi, ettei ollut oikeaa valuuttaa niin ei voinut ostaa. Olisi komean myyjämiehen kanssa voinut pari sanastakin vaihtaa ;) Darren on oikein ihanan pikkuvanha esittelijä. Tässä talossa pidin eniten keittiöstä :) Ja tuo viinivintti on todella hienosti kyllä rakennettu niin ,ettei sitä näy ulos :) Hienoa työtä :)

  Kuvat olivat tosi kirkkaita ja selkeitä, harmi, ettet saanut Gadwinia toimimaan. Se osaa joskus olla tosi kenkku :(

  Mutta seuraavaa varsinaista osaa odotellessa ja otsikkokuvat katseltuina :)

  VastaaPoista
 8. Annan suunnattomat aplodit siitä,miten yksityiskohtaisesti olet talot jaksanut sisustaa! Niitä katselee mielellään,kun aina löytää jotain,mitä ei aiemmin ole huomannut. Ne luovat aitouden tunnetta, sillä harva talohan on kovinkaan pelkistetty oikeassa elämässä.

  Odotan innolla jo seuraavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kauniita taloja ja hyvin olit sisustanut niitä aikaan sopiviksi. Luulisin, ettei ole kovin helppo juttu etsiä sopivia kalusteita kaikkien ladattujen seasta :D
  Itse tykkäsin ainakin Petersonien tuosta ruokailuhuoneen viereisestä huoneesta, jossa oli piano ja sakkipöytä, se oli jotenkin lämminhenkisen oloinen.

  Jään toisten mukana odottelemaan seuraavaa varsinaista osaa : )

  VastaaPoista
 10. Vupii: Mukava, että ehdit kommentoimaan ja kiitos kommentista! Täytyyhän niiden kauppatilojen olla houkuttelevan näköisiä, millä sitä nyt muuten asiakkaita houkuteltaisiin?

  Suurin osa ei ole edes tarkoitettu keskiajalle noista ladatuista mitä olen etsinyt. Pikkutilpehööri sopii kuitenkin niin ihanasti! Odotas kun näet ultimate suosikkini kaikista pikkutilpehööreistä jauhopussin talonpoikien keittiöissä. Jostain syystä olen todella viehtynyt siihen ;D! Defaultien lisäksi olen ihastunut pikkutilpehööriin simstaloissa ;D

  Nuo Rowleyn kakut ovat kyllä ehdottomia suosikkejani! Ei turhaan Rowleyn emäntää valtakunnan parhaimmaksi kakkuleipuriksi titeerata :D! Rakastan itse myös keittiötä Rowleyn talossa! Itseasiassa pidän eniten keittiöstä monissakin taloissa! Harmi, ettei riikintaalereita löytynyt sinultakaan ;).

  Gadwini ei enää niin kamalasti harmita, kun sain sen toimimaan tuossa ikkunatilassa. Se on kyllä vähän kenkku käyttää, kun liikuttaminen tapahtuu nuolinäppäimillä, eikä hiirellä. Mutta kyllä se siitä!

  Kiva, että kävit vilkuilemassa otsikko kuvia. Niistä paljastuu jo jotain, mitä tuleman pitää ;) !


  Marvolo: Kiitos kommentista! Ihanaa kuulla lukijoista, joista ei ole ennen kuullut. Olet itse kovasti ihastunut tuohon pikkutilppaan, mitä taloista löytyy. Samaa itsekin ajattelin pöytiä täytellessäni, että harva talo, ei ainakaan omani, ole kovin tyhjä...

  Kommenttisi lämmitti sydäntäni, nyt on hyvä mennä nukkumaan! :)  Tinttis: Kiitos kovasti kommentistasi! Mukava, että tykkäsit taloista. No on sitä kyllä tullut istuttua muutama tunti tavaroita etsien. Uuden tietokoneen ansioista pystyn jopa täyttämään taloja enemmän tavaroilla, niin että niillä voi jopa vielä pelata ;) !

  Se huone on kyllä tunnelmallinen! Olisikohan se perhehuone nimeltään?! Itsekin pidän siitä! Keittiöt ovat kyllä omia henkilökohtaisia suosikkejani ja niihin taitaa eniten tavaraa löytyäkin :D

  VastaaPoista
 11. Hienoja taloja taas kerran! .-) Mmm, olisin voinut Rowleiden kaupasta ostaakin jonkun kakun. .-D Hauskat myös nuo shakkinappulat. .-D Minulla ei jotenkin ole mitään sanottavaa mielessä, joten taidan sitten lopetella. .-) Ja viikonpäästä yritän taas ilmaantua tänne, silloin on muuten syntymäpäiväni + matikan koe ja englannin suullinen esitelmä.. En odota synttäreitä mitenkään innolla noiden kauheuksien takia, mutta Parkien osa varmasti ilahduttaa. .-3 Sitä siis odottelen, ah talonpojat. ♥

  VastaaPoista
 12. Talot olivat todella upeita! Pidin todella paljon talojen puutarhoista :) Rowleyden talosta ei kyllä huomannut yhtään pientä ullakkoa :)Sahkkinappulat olivat muuten todella hausskat!
  Innolla odotan jo talonpoikien osia ja esittelyitä :)

  VastaaPoista
 13. Hienoja nämä kauppiaiden talot! Ja tosi kivoja esineitä olet noille löytänyt. Nuo puodit kaupan yhteydessä ovat jotenkin tosi söötit. Olet myös nähnyt paljon vaivaa noiden pihojen eteen. Hauska, kun Petersonien pihalla on kaikkea sälää, siis aikaan kuuluvaa tavaraa. Tulee jotenkin kodikas fiilis ja sopii muutenkin hyvin kaupan pihalle. Mulla nuo pihat aina unohtuu, kun keskityn ensin sisätiloihin. :)

  Näitä oli hauska lukea, kun lapset toimivat esittelijöinä. Etenkin Tildalla oli hauskoja kommentteja. :D

  VastaaPoista
 14. Voi miten ihanat talot kummallakin! Ei minulla paljon mutta sanottavaa ole kuin että olen todella vaikuttunut! Talot ovat... vau! .-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!