1.1.2012

Pinewoodin valtakunta

Photobucket
Tää on taas näitä mun juttuja, mutta tuli hirveä mieliteko näyttää millaisena Pinewoodin valtakunta tai siis naapurusto minulle avautuu, kun menen pelaamaan ja miten asukkaat ovat sijoittuneet valtakuntaan asuskelemaan.

Photobucket
Pinewoodin valtakunta sijaitsee vuoristojen sekä pienten vuoristolampien keskellä ja siksi heidän yhteytensä ympäröiviin valtakuntiin ovat heikot. Jos katsot yläkulmat valikkoja, voit huomata, ettei Pinewoodia ole yhdistetty kuin yliopisto alueeseen, sekä kolmeen lomakohteeseen (tätä ei tietenkään valikosta nää). Ehkä joskus, jos asukkaita alkaa olla enemmän Pinewoodilaiset raivaavat tien vuoren toiselle puolelle ja hakevat sieltä itselleen lisää elitilaa.

Kuten kuvasta näkyy Pinewoodin valtakunta jakautuu kolmeen eri tasanteeseen. Alhaalle meren rantaan ovat sijoittuneet asumaan aateliset. He rakastavat meren kohinaa, joka kantautuu yösin ikkunoista heidän makuukamareihinsa. Siksi alaosa on varattu aatelisille. Kauppiaat asuvat keskitasanteella. Näin he voivat nähdä meren, mutta äänet eivät enää kataudu heidän korviinsa. Ylimmällä tasanteella ja kaikkein vaikeimpien kulkuyhteyksien päässä asuvat talonpojat.
Photobucket
Aatelisten alueelta löytyy eniten asukkaita koko kylästä. Keskiössä ja lähimpänä merenrantaa sijaitsevat päähenkilöidemme asunnot. Jos ei muistu mieleen kuka oli kukakin, niin Kuningasperhe Glassgow, Herttua Dramodred, Kreivi VonLiebestad sekä Paroni Strongbow.

Katedraali, jossa pidettiin kruununperillisen siunaus (osa 9) sekä tullaan pitämään monenmoisia juhlia sijaitsee vastapäätä kuninkaallisten taloa. Siellä asuu vakituisesti piispa, pappi sekä munkki. Nämä henkilöt eivät liity tarinaan, mutta helpottavat tontilla pelaamista ja täytyyhän jonkun hoitaa tilaisuudet. Henkilöt saattavat myös vierailla joissain osissa. Luostari sijaitsee luonnollisesti lähellä katedraalia, jotta luostarin asukkaat pääsevät helposti jumalanpalvelukseen. Luostarin virallinen nimi on muuten kadotettujen luostari. Luostarissa asuu yksi lisäperheistä Sisar Maria, joka on tällä hetkellä esiintynyt 1.extra osassa ensimmäisellä kierroksella vierailijana. Marian tapaamme omassa osassaan kolmannella kierroksella.

Metsän laidassa häämöttää pieni mökki, jonka omistaja on Siiri Rembrant. Kuten asukasesittelyssä mainitsin, Rembrantit olivat aikoinaan aatelisia, mutta huhut suvun sekaantumisesta noituuteen ajoi heidät muuttamaan erilleen muista aatelisista. Rembrant on toinen lisäperheeni, jonka tapahtumia seuraamme toisen kierroksen viimeisessä osassa.
Sir Islington asuu aatelisten alueen portin vieressä. Lisäperheet ovat siis sijoittuneet omaan pieneen ryppääseensä.
Photobucket
Kauppiaiden alueella asuu kaksi vakiperheistä. Tori sijaitsee aivan kauppiaiden vieressä ja sieltä löytyy kaikki, mitä Pinewoodilainen voi vain kuvitella tarvitsevansa. Kauppiaiden talojen takana sijaitsee Oldwood. Metsän läheisyyden takia kauppiaat saavat tosissaan pelätä usein tonteilla havaittuja susia. Oldwoodissa asuu metsänvartija Mike Hunter, joka ei myöskään liity tarinaan mitenkään. Mies asuu tontilla pitääkseen sudet aisoissa ja helpottaakseen Pinewoodilaisten vierailua Oldwoodin metsissä.
Photobucket
Ylimmällä tasanteella asustavat talonpojat. Alue on autiota ja hylättyä. Kaikki Pinewoodilaiset karttavat tätä aluetta, sillä se on todella vaikea kulkuista seutua, jolta on pitkät yhteydet kaikkialle.

Aivan kulmassa näkyy Lily Grönrootin mökki. Nainen kasvattaa koiria tarkemmin sanottuna saksanseisojia, sekä ompelee as
usteita aatelisille. Täältä Erik Peterson kävi ostamassa vaatteensa (osa 13). Lily ei liity tarinaan muuten mitenkään, kuin joskus vierailee tarinoissa eri rooleissa. Lily kasvattaa koiria metsästystarkoitukseen. Lilyn vieressä oleva sininen alue on varattu eläinkaupppaa varten.

Nyt tiedät millainen on Pinewoodin valtakunta. Ehkä tieto ei ole tärkeä, mutta minulla ainakin oli hauskaa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!